17e maj!

Hej! 17e maj idag, och vi har inte ens träffat en enda norsk idag, trots att det går flera på skolan. Idag var vi bara 4 st på våra lektioner och alla var svenskar haha kändes som att ha en engelskalektion hemma i Sverige.

Både idag och igår surfade vi, kände att vi var tvungna att passa på nu innan vi åker härifrån. Man kan säga att det gick bättre igår än idag, då lyckades vi båda två stå upp flera gånger, även om vi inte riktigt fångade vågen så åkte vi med lite. På slutet blev det dock väldigt trångt bland alla som var ute och surfade och vågorna blev större och större därför slutade vi för dagen och bestämde oss för att surfa idag igen. Idag var det inte alls så stora och många vågor som det var igår, därför låg vi mest och chillade i vattnet på våra brädor. 





Häromdagen fick vi förresten känna på några fiskar som våran "värdbror" hade fångat dagen innan!



Eftersom jag inte har bloggat säörskilt mycket det senaste kommer jag inte riktigt ihåg vad jag har skrivit om, men kan ju nämna att vi hikade i..måndags, upp til ltoppen av Koko Head, 1200 trappsteg!







På ett ställe där man gick var det flera meter ner till marken, stöööört läskigt! Man var liksom helt darrig i benen efter att ha gått upp för massa trappsteg innan och sedan skulle man gå där också utan att ramla ner. Vi klarade det dock, som alla andra haha. 

Nu har vi btw börjat packa, känns jättekonstigt att vi ska åka om två dagar! Det känns verkligen som att vi precis kom hit, men som tur är ska vi ju till San Fransisco en vecka nu. Flera från skolan åker också på lördag och de åker hela vägen hem direkt, det är väldigt skönt att vi slipper göra den långa flygningen igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0