Ångestmåndagen som slutade riktigt bra!

Hej! Idag var en riktigt ångestmåndag, det började med att vi behövde gå hemifrån nästan två timmar innan vi började skolan för att ta oss dit i tid. Vi brukar kunna åka med vår värdpappa ner till park and ride:n på måndagar, så vi slipper gå till seven eleven för att ta bussen därifrån för att kunna ta oss till park and ride men idag var han inte hemma när vi lämnade huset så det tog väldigt mycket tid att ta sig till skolan idag. 

När vi kom fram hade vi veckans tråkigaste lektion, den heter någonting om culture series, det är väldigt många som skolkar den lektionen. Idag klarade vi oss igenom den ganska smidigt dock, vi pratade om cinco de mayo som är på lördag och fick kolla upp mexikanska recept på skolans ipad:s, det var helt okej. 

Sedan var det lunchrast i en timme och fyrtio minuter så vi tänkte att vi skulle ta en snabb tur till Ala Moana och samtidigt äta lunch där. Det blev dock inte en snabb tur, först hittade vi ingen buss dit så vi fick gå halva vägen, när vi väl kom fram insåg vi att vi bara hade tjugo minuter där så vi skyndade oss att äta och sedan fick vi skynda till bussen haha. 

När vi kom tillbaka till skolan hade vi först lite repetition på de föregående kapitlen och sedan hade vi vårat book-test, det var mycket lättare än förväntat! Våran lärare trodde att vi klarade att gå upp en nivå utan problem. Det var nu dagen vände för oss, för när vi var klara med provet fick vi sluta tidigare och vi hann med en tidigare buss. Vi pratade med en jättetrevlig tjej från vår klass hela vägen till Safeway där vi köpte glass som vi äter nu medan vi tittar på himym! På afeway hade vi dock väldigt bråttom till nästa buss så vi sprang till bussen och när vi kom till hållplatsen såg vi en buss åka därifrån så vi var säkra på att det var den vi skulle ha åkt med. Vi började springa efter den men den var för långt bort.

Nästa buss skulle inte gå på en timme så vi började gå. Efter bara några minuter kom bussen som vi skulle ha åkt med och åkte förbi oss, för vi var inte vid en busshållplats, så störande! Men när vi hade gått i tio minuter till såg vi seven eleven!! Vilken lycka haha, då var dte bara tjugo minuters promenad kvar, så totalt tog det ungefär 30 minuter att gå från park and ride:n hem, väldigt värt, istället för att ibland sitta och vänta på bussen i 40 minuter. 

Nu äter vi som sagt glass framför how i met your mother, hoppas ni har det bra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0