Inne på sista veckan

Hej! Har tyvärr inte hunnit skriva så mycket den senaste tiden, eftersom vi är inne på vår sista vecka här på Hawaii är vi ute och gör allt som vi inte har hunnit innan. I söndags åkte vi upp till North Shore igen, haha tredje gången gillt! Jag hade hoppats på att få se Jack Johnson för han spelade på en marknad där uppe men vi kom för sent. Istället åkte vi vidare för att äta lunch i Shark's cove, där vi åt när vi bodde där, men självklart var stället stängt när vi kom fram så vi fick äta på ett annat ställe, där maten var jätteäcklig. Efter maten gick vi därför till Foodland och bunkrade upp med kakor mm att ha på stranden. 



Sedan spenderade vi resten av dagen på stranden, där Elvira var överlycklig över att det fanns klippor och jag såg en sköldpadda! (Det kan hända att Elvira lägger upp ett inlägg om sin favoritstrand).

Igår var vi på Lulu's igen, sista gången innan vi åker härifrån. Det känns jätteskonstigt att vi snart åker, det känns som att vi precis kom hit, ändå har vi varit här i en månad nu! 

Idag har vi tagit det vääääldigt lugnt, varit i skolan och sedan legat på stranden resten av dagen. På vägen hem hyrde vi filmen The Vow som vi ska se snart, och så ska vi se säsongsavslutningen av How I Met Your Mother som vi missade igår. Imorgon ska vi ta vårat slutprov i skolan för att se hur mycket vi har förbättrats, lär bli intressant haha. Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0