10 maj

Hej! På lunchen idag gick vi till forever 21 och jag köpte en jeansjacka och ett linne, är såå nöjd haha. Efter det hade vi movies and tv där vi såg en jättedålig film, Envy med Jack Black och Ben Stiller, vi fick dessutom massa frågor om den att svara på över helgen (långhelg nu!) När vi slutad skolan åkte vi först och lämnade tillbaka filmen vi hade hyrt på blockbuster och sedan åkte vi vidare till Hanauma Bay. 

På vägen dit mötte vi upp Katie, vår vän från Österrike, hon hade sin sista skoldag idag, väldigt tråkigt, men skönt för henne. Hon åker dock inte hem utan ska vara kvar en vecka på semster här, så vi kommer antagligen ses mer och sen åker hon samma dag som vi gör. 





Nu sitter vi här hemma och väntar på att middagen ska bli färdig, det luktar väldigt gott från köket! Vi har en tvätt igång också så den borde vi nog hänga upp snart..hehe dt är en väldigt lugn kväll men det är skönt. Dagarna som kommer är fullspäckade! Vi ska som sagt segla imorgon och kanske surfa och sedan segla igen och på lördag ska vi paddla kajak med en grupp ut till en ö! Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0